PRM2021 : Mijn eerste campagnebericht

Beste districtsfunctionarissen, beste presidenten en vicepresidenten van onderwijs van district 59, beste Toastmasters-vrienden,

Ik werd door het District Leadership Committee genomineerd voor de functie van Public Relations Manager (PRM). Daarom ben ik kandidaat voor deze rol tijdens de online District Council Meeting (DCM) op 8 mei 2021.
Sinds 2014 ben ik Toastmaster en mijn reis met jullie was een ongelooflijke reeks ervaringen die mij hebben gevormd.

Al deze ervaringen hebben me in staat gesteld om te leren, te groeien en om kennis te maken met doorgewinterde Toastmasters die me veel hebben geleerd. Ik had zoveel feedback, zoveel voorbeelden om te volgen, zoveel mentoren en zoveel coaches om me tijdens deze voortdurende reis te begeleiden: Bedankt allemaal voor jullie bijdragen aan de Toastmaster die ik elke dag aan het worden ben.

Tijdens deze reis heb ik veel kansen gehad om als club- en districtsofficier te dienen. Herinner je je de oude wereld nog … toen echte gebeurtenissen mogelijk waren? Ik diende in 2018-2019 als District Conference Manager voor de conferentie in Marseille. Het was de laatste gebeurtenis in het echte leven die we samen deelden in het district. Ik hoop dat je genoten hebt van je verblijf in Marseille!

Professioneel ben ik een expert in de IT-wereld en ondersteun ik grote bedrijven in hun digitale strategieën. Tijdens mijn carrière ben ik systeemingenieur, IT-architect, projectmanager geweest en heb ik met succes grote websiteprojecten beheerd, waaronder de website van het Ministerie van Volksgezondheid en het Ministerie van Arbeid in Frankrijk.

Dit jaar gebruik ik als District IT Manager deze professionele vaardigheden om het District Core Team te ondersteunen, in nauwe samenwerking met onze Public Relations Manager op het gebied van District-websites, digitale communicatie en PR-activiteiten.

Mijn ambitie voor volgend jaar is om de districtscommunicatie een stapje verder te ontwikkelen. Toastmasters moet alom bekend worden en Pathways moet het nummer 1 programma voor training en persoonlijke ontwikkeling in onze landen worden.

Ik ben van plan deze rol te vervullen door een team aan te werven dat bestaat uit PR-assistenten, communitymanagers, contentproducenten en vertegenwoordigers van divisies en alle club-VPPR’s. En ik heb al ideeën voor uitdagingen voor het team voor volgend jaar. Sommige heel serieus en “zakelijk”, sommige veel gekker. (We hebben allemaal een beetje waanzin nodig, toch?)

Natuurlijk zullen we werken aan het ontwikkelen van de herkenning van het merk Toastmasters, natuurlijk zullen we doorgaan met het verbeteren van onze websites en het aantrekken van mensen voor hen. Natuurlijk zullen we aanwezig zijn op sociale netwerken (LinkedIn, Twitter, YouTube, Instagram, Facebook, Flickr …). Natuurlijk zullen we informatie verspreiden over wat er in het District en daarbuiten gebeurt. Maar dit is slechts een startpunt.

We kunnen Toastmaster nog meer laten schitteren dan we nu doen en we kunnen onze clubs laten schitteren. Ik denk dat onze clubs na de pandemie hulp nodig zullen hebben om meer mensen aan te trekken. We kunnen training, advies, gebruiksklaar en vertaald PR-materiaal, best practices en tools bieden om VPPR’s in clubs, area’s en divisies te helpen meer mensen te bereiken.

Tijdens deze campagneweken zal ik artikelen op mijn blog plaatsen om je meer details te geven over mijn visie op PR voor volgend jaar: https://vilarem.net/en/pascal4prm

Interesse hierin? Wil je mij vragen stellen? Wil je mijn kandidatuur steunen? Wil jij volgend jaar het Public Relations-team komen versterken? U kunt daarover contact met mij opnemen: pascal4prm@mytoastmasters.club en mij uw reacties sturen.

Ik hoop dat jullie allemaal in goede gezondheid verkeren in deze tijden van pandemie en ik hoop ook dat jullie op 8 mei op mij stemmen en dat jullie mij verkiezen voor de rol van Public Relations Manager! #Pascal4PRM

Pascal VILAREM